Coba awak 3D kan lam palak awak nun betapa merinsak idup saya kerana batukkungkangkungkangkroihhhhakptuihhh….sopss..

anda sedang mengidap penyakit. nama penyakit adalah batukkungkangkungkangkroihhhhakptuihhhh. umpama ada siser rapat sedang menggaru anak tekak dan tidak boleh tidak akan batukkungkangkungkangkroihhhhakptuihhh sampei mata beraek muka mirah.

bayangkan ..

Image

anda sedang berada di luar. di kedai makan. sudah semestinya untuk makan. sik kan lah ko nak meli mentol jamban angus di kedei makan nak?

bayangkan ..

Image

anda sedang menyuap makanan ke dalam mulut. masok-masok jak makanan dalam mulut, seperti ada berus sabut sedang menggaru-garu anak tekak anda. dan anda pun batukkungkangkungkangkroihhhhakptuihhhh. dan barang makan dalam mulut pun alu menampus keluar.

bayangkan ..

Image

sebagai penambah perisa yang tidak akan menyebabkan rambut gugur kalau diletak berlebihan, di hadapan meja anda makan, duduklah sekumpulan lelaki. tidak lah diketahui akan status lelaki-lelaki tersebut samada bujang kah, boipren urang kah, tunang urang kah, laki urang kah waima bapak urang kah. (sila tukar kan sekumpulan lelaki kepada sekumpulan gadis / wanita jika anda adalah seorang lelaki).

bayangkan ..

Image

 

 

masa anda tengah batukkungkangkungkangkroihhhhakptuihhhh dan makanan menampus keluar dari mulut,  urang-urang meja berdekatan menoleh ke arah anda. ya, termasuk sekumpulan lelaki yang berada di meja depan anda.

makanya ..

sila buat karangan sependek 500 patah perkataan mengenai perasaan anda pada waktu dan ketika itu. hadiah misteri menanti anda.

sekian.

nota ngegeh:  bah, ku nak makan obat batok lok

Image

 

Image be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s