My Lovely Kitty,.. (Cucuk bapak)

Saya memiliki memeow yang sangat rami, nang rami cucuk bapak mek koh..hehekk

Image

My lil sister n baby Grey..

Pusak adalah makhluk tuhan yang kiut kata mulan jamillahh. Diat ya, percobaan mintak Royal Cannin lah nya ya. Apa maok ktk tek Grey? Ikan goreng? Manok goreng? Ku posa 6 koh, lapar perut ku nangga Grey mengentam kopok RN nya ya..
Krok krep kropp jak bunyi nya..
Kau tek saor sik pagi tek? Tahan sik ko posa Grey?
(Oiii, pusak ney ada posa oii)
*Aok aok, hahaha*
Image
Makanan(Royal Cannin) : So far ada 4 jenis RC yang Cucuk Bapak makan, RC kitten Persian 32, RC Persian 30,
RC Hair & Skin 33 dan RC Babycat 34.
Image
Supplement : Yang sebelah kiri ya Vetri-DMG or dlm reti lain nya Dimetylglycine. Fungsi utama DMG tok k meningkatkan sistem imunisasi kitty memoww. Berik nya mkn sebijik jak tiap ari dan hasilnya dapat k melindungi kucing dari serangan cdak bakteria or virus kung kung. Tok pun sesuai k berik ngan pusak flu atau demam🙂
Mun ko kedirik yg demam pon boleh ko makan, asalkan ko jgn carik aku n saman ku bejuta2 ( ku dan merik amaran tok,jangan ko ncarik aku gik kelak mun ko tumbuh bulu…Pahammm )
Image
Nutri-Coat and Troy Laxapet Gel:  Nutri-Coat fungsinya k
support beautiful coat dan mengurangkan shedding.
Image
Tear Stain Remover : Pakey muang mehey or taik mata lam bahasa kacak n kekuningan rah keliling mata pusak terutama pusak persian.
Ear Cleanser : Mek org k Topigen, k mersi kamah (gik sa ko sik paham kaka aku). Maksud meresi kamah is (remove wax) pada telinga (lingo entingai) kucing.
Image
Shampoo Kucing : K merik mandik pusak mek orang k Aristopet Shampoo Citrus Plus. Shampoo tok nang best..dahlah jimat coz isik nya pekat. Mun ko jenis badan bau tengit pon boleh ko mandik k tok. Yah
Dahla mangi (wangi)..hehe , asa kiut asa. hek
Dan hasilnya….
Cucuk bapak menjadi..
Jeng
Jeng
Jeng
….
……
Cakkkk
Image
Image
Kau tok nang pemalas Minah, lekak ku merik segala2nya yg tebaek k ko, ko ilek jak tido mengangkang cya.. phuiii
Image
Tok Meow Sang (nama sempena hero ensem cita korea)…
Image
Tok Puan Roses n babies barbie…
Image
Tok Mr. Tiger because belang bulu nya kedak tiger..
Image
This one is Omel yang comel….
Image
Image
Gamba tok bukan nok ngeso pusak ku yg cute p ku nak cam whore gamba ku kedirik…yah,sak ati ko joyah..
Image
Tok bawak cdak g check up kat Vaterina… Pusak ilek jak diembak ke cya, aku yg begega lutu x berani nak nangga..So, usu ngan adek jak teman cdakya di dalam. Aku dluar ya muka dah pale nok pisan p sempat amik gamba..ahahaha..
Image
Pusak adalah makhlukNYA yang penyayang. Nabi Muhammad SAW pun suka pusak. Nama pusak Rasulullah SAW, Muezza.  Pernah Muezza ya tertidor atas jubah Rasulullah SAW. Lekak ya, Rasulullah SAW maok makey jubah ya, kotannya sik maok kaco Muezza ya tidor, dikeratnya bahagian tempat Muezza ya tidor. Nang sayanglah Rasulullah SAW dengan Muezza, nya berpesan, sayanglah pusak, kedak sayang korga kita dikpun.Yah,ceramah ku berik sambil ku loba ngeso pusak..
Image
Tok bungalow kecik cdaknya..
Image
Mama n babies tido dalam rumah bersama tuannya.. Nang betuah idup kau ya, ko tauk x bpa juta org lam dunia tok xda berumah..ko ya patut bersyukur dijaga aku,mun ku nyuruh ambik remote tv jangan ko nak molah mata kelip2 gik lenkali…Paham ?.. haha ( insane )..
Image
Haruslah bapak ku masang kipas dluar mun cucuk nya kepanasan aik liur menali dah kenak bahang panas rah luar..
Sedangkan anak nya kepanasan ddlm rumah kerana kipas d k ngipas cucuknya..ahaha
Image
Dahla, lalek ku becerita sal pusak tok…kerja ku pun lalu s diteguk..yah..
Kedak urang posa juak pusak tok ehhhh. Madot sekali rupanya tidor. Oiii nyaman na tidor ya ngeng.
(Tandahnya tidor sia koh)
*Aok aok, haha*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s