Sik ko tek muntah gadong ?? aih

Assalamualaikum,

oooo buah ati sampe jak langkok mata kitak urg?? sik cukup tdo kahh. sudah2 lah clubbing, berpesta sakan bagai tewww. mun mok kacak mesti cukup tdo kohh, cukup makan, cukup aik, cukup senam. ko ingat aku tek kacak, leng-leng jak kahh?? yaahhh.

anyway, lamak ku sik loba-loba oo. bukan apa, dah 25 series tok tek rasa cam sik sesuai jak ku ngelakar over2 oo, tapi jiwa ku tek masih juak meriah. macam tek, minggu tok tekkah nak start boxing sale. so gigih lah Kakak tek bercarik dak baju dak loar koh dik, dak kasut, dak stokin, dak loar bip, dak sekang, dak bulu mata palsu. haihh mati kita.

Anyway, dah ku milih2 baju eh, aku tek madah la ngan kedirik ku mpun. udah2 gik meli baju kedak miak, ko ya dah 26, sik perlu gik bervarsity jacket, hoddie, beret segala nakk, tapi dah ku nagga rupa dirik ku tek.

“aihh sik cayak aku tek dah 26 tahun koh, kedak miak 17 tahun” (sik ko tek muntah gadong??)haha

so sminggu nun nun tadik sebelom aku sujud lam toilet n diberik anugerah janggut oleh doctor sapiah.. ku gago lah bersoping, eh kitak urg tauk nak apa reti boxing day sale? kedong ada d malaysia. mun sik tauk pon ko polah2 jak tauk, senyum jak ko cya , angguk2 palak ah..

Ku sempat lah berabis kat seriban juak dlm masa 4 jam d The Spring.. udah ya ku pegi nukar tayar semedes rah Bridgestone,Jalan Nanas cya. lalau x semena2 abis seriban lagik k nukar tayar n rim. Rim pandey bengkok indah, pakenak nya bengkok ko jgn tanyak..kali ku sukati melanggar jak lubang2 ngoang d jalan srwk yg indah ini..aih..

udah gik eh.. utak ku kin stressed tok.. arghh..

So aher kata, I wish you people all the best lahh, mintak map besar panjang ko dik, dari ujong rambut extension salon sun-sun belakang elektra ker ujong kuku kaki cindy kaler engkodok diskodas gold. mun ada terkasar bahasa, terloba, teranok kah apa kah kita adik-kakak nak ooo.

So Insyaallah, ada rejeki, ada jodoh, tuhan ngijen, kita ketemu di post lain ya! adios amigos..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s