Dangerous Love..

Assalamualaikum adik kakak semua..

Tajuk post walaupun x kenak mengenak tapi kakak ikhlas ..bhhahaa…kaka kedak orang tua koh.
Bulu mangsu dah di ator ?
Uras kuku kaki dah di korek?
Bulu idong dah dicabut?
Taik ogek dah d keruis?
OK! it is time! Kepang kepung kepang kepung..pakpung pakpung.

langkah kanan maca selawat, langsir pun ditarit dengan ayunan tangan ala Princess..

Bismillahirahmanirrahim.(latar belakang lagu crazy in love kakak Beyonce ok!!)

YAAAA. ADIK-KAKAK SEMUA, I’M  BACK! I’M BACK, Husna da Engineer IS BACK, ARE YOU READY TO BE ENTERTAINED!!!!

OK …SEBELUM KAKAK MEMULAKAN SHOW, IZINKAN KAKAK MENYANYIKAN SEBUAH LAGU YANG DIFOFULARKAN OLEH DIVA 80AN, AKAK Pranciska Peter. TERIMALAHHH…

image

Ku ke udara lagi.Bersama mu kembali.Dengan rangkaian lagu-lagu.Juga pesananKu sebagai penghibur.Engkau mendengar di sana.Kita saling mengharapkanDi dalam hidup ini…yahhh..ko ada?!.. Hihikk..

so sik ferlu lah kamek nak madah, pakaba, kabar bait, dah makan, berapa album, no no no! that is so typical loya-loya mesekin di majlis anugerah2 kita malaysia tok..nakpa kenak rah belakang stage tadik x btanyak kaba..time live ya juk kaba dtnyk..inggar kakak koh… Kakak terus masok, straight to the point..Straight to The Spring…nakpa dkepak aku tok.. masok2 terus ngembang sayap! Zapppp…nah,ambik kauuu.hik

image

ko mampu catwalk bersayap burung merak begiya?? (gamba harus di save ko terus lekak ko maca, sbb terlalu menggiurkan..jgn ko nak bulak madah post aku tok menyesatkan kau ah..kerna tanpa post ku tok pun olahan ko nang begiya..hahah ;p)

tetap adoo nak ooo. ney tek dah nak pencen social network katernyer?? hehehe. bukan apa, mok juak ku pencen koh. tp ketuyak ati ku kadang2 nok naip, tapi, yalah kadang2 sikda jak idea. sikkan ku nak cerita ku ngisik minyak d petronas, meli bawang k ku molah spaghetti, joging kedak siput, pong2 d rumah. haih.x hot cita begiya oi.. anyway xda bah, saja jak. rindok bahhh ber belog walo org xda maca..bhahha. ada lah benda  k baca kuu mpun..aih, mun xda urg maca pun xpa. ilang peminat pun xpa. yg penting. k ku mpun bah. k dudi hari kata urang. haih…k baca anak cucuk ku kelak.. Matilah..bhahah

image

Lapar eh…haha..tangada..
Abaikan..

oklah boleh juak kakak tok bersusei selamak mana kakak menghilang, sehari,duak hari since last post..bhahah..lebih dah nak oo, 4 ari mcm yalah..bhahh. mmm mun d padah gia cam baruk marek jak nak, tp sebenarnya nisik aihh. coba ko mikir tok dah bulan 19 june, aihhh rasa bulak, rasa baruk marek jak ku shegeh2 pose makan macaronni rah Korea, nektok? kedey ‘Korean Lounge’ batu 3 jerr (ehh jangan ko!  dagin tunok nya nyem sekalsss, tp kedey ya ala2 jak korea..dindin penuh gmba retis korea..cuaca dlm rasa d korea..kuar jak rah pintunya rasa d gurun., tp ok jer, tanah tumpah darah katernyer ). tp bena nak oo.

Ney sangkak tahun tok bulan lapan lak, dah masok 27 dah umor ku. Gik mudak ku rasa…mmm sepatutnya makin matang, mmm pa ku rasa sama ya juak. ingt tek dah jadi Enginner ala2 hebat2, ala2 rupa Astronaut/Engineer Neil Armstrong yang today announced the 20 engineering achievements that have had the greatest impact on quality of life in the 20th century. The announcement was made during National Engineers Week 2000 at a National Press Club luncheon.The achievements – nominated by 29 professional engineering societies …yah..ambik kau fakta ya k loba ngan anak cucuk ko kelak…very educated nak, tp ku rasa ku kedak lisa suriyusri jak. haih. Ku nang salute nya. Nya graduted in Law from UK University x salah ku..

So sepanjang lebih duak ari ku menghilang,heheh.. mm banyak juak benda berlaku, mostly positif, n syukur, byk rahmat Allah limpahkan. Alhamdullilah. yalah masa ninggal kitak nang cepat, lebih2 gik ada dah fb, twitter, instagram, all this so called social networking, nyebabkan cepat jak benda berlaku, cepat jak kitak tauk benda, tang semua jak jadi penauk nak…org ujung kpg berak sendat pun ko tauk..

Ku rasa ku makn dolok lah owh.. Post sigek gik ku sambung kisah sal social networking adik kakak.

Iklan free..p mun ada rasa bersalah..ko byr jak terus ke no account ku atas dasar ku melaku kedey kau..

Seoul Garden is situated in 3rd Mile. it’s bigger now, with air-conditioned section but the upstair was closed. Maybe it’s only for special booking. They have Korean BBQ now too or to be exact, grill.

Dah 4kali ku makan ctok.

Business Hours:
Mon – Sat : 10:00a.m. – 10:00pm.
Sun : Off

Address: 3rd Mile, 93200 Kuching, Sarawak.
Contact No: 082-424870

Sebut nama ku 5 kali..mesti muka nya bingung..coz owner nya sik kenal ngan aku.bhahahha..

5 responses to “Dangerous Love..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s