헌신 ( heonsin)

Assalammualaikum kitak urang semua… Anniyonghasaeyo..  aihhh

헌신  heonsin “commitment” in Korean. Disebabkan kamek tek masang niat nak pegi ke korea mun ada rezeki dah belaki kelak esok mun diberik rezeki Allah s.w.t. Haruslah kamek tek belajar bahasa korea serba sikit k ngerco ngan sidak korea d sinun kelak nong. Heee..

Merasa kau, masok2 terus ada sidak The wanted berlagu….

Have you seen that girl, have you seen her
She’s the freakiest thing, you gotta need her
You do whatever it takes to get her by your side, woah..
It’s not the way she smiles, with her little laugh
It’s not the way she looks in a photograph
But all the boys they crowd around
She can’t sing,
she can’t dance but who cares
She walks like rihanna
She can’t sing, she can’t dance but who cares She walks like rihanna

Sampey juak dak rihanna ya koh.. X juak kacak ney Rihanna ya, nakpa nok disekoh gilak kah? Kacak agik Kak Melah Ram koh..

Katanyewww.. Coba kitak urg nangga cermin, kitak urg rasa kitak urang kacak sik??

Kitak urg rasa kitak urg gumpra, kurina, chub2, betekang, berkeriak??

Mmmm tauk da nak sik d puas ati nakk…Mmm yalah oo, nak nama manusia, nang sik pernah syukur, tauk adaaa jak maok diubah, nak nama nok gumpra mok kurina, nak nama nok itam mok putih, nak nama nok pemek mok mancong, nak nama nok kendor mok terit, nak nama nok pendek mok panjang. haihhhh panjangg apaaa?! Hahaha…Rambut bahhh. Uols suka befikirann kuning tauu.hehehkk. Okay lah, sebelum kamek melalut x tentu pasal..

What is another word for commitment? “Sumber dari Google di copy n paste”

Noun:- promise, pledge, vow,     obligation, assurance, binder, word, guarantee, warrant, dedication, loyalty, devotion,steadfastness, allegiance,faithfulness,staunchness, obligation, duty, responsibility,liability, charge

Com-mit-ment
Sometimes I can’t help but think I have commitment issues… Lam Bahasa Malaysia Komitmen. Lam Bahasa Sarawak Commitment.. Ko hader? Haha

Sometimes I’m fine with the idea of me being in a relationship, but sometimes I feel as if its sucking the life out of me… I’m serious…Don’t laugh (muka serious,ngetip gigi, mata julin).

I don’t know maybe it’s because the idea of marriage, being responsible for someone else, catering to his needs….scares the shit out of me…heheh Mungkin sebab kamek anak sulung and think so much about the responsibility I had for my future husband, my family and his family. The budget I should have for my wedding on my own and not rely on my family..It freak me out.. Lol

And I’m supposed to be the girl with my wedding ring size memorized…Lol..

Of course I want to get married and I can’t wait for that…Nok nama kita tok manusia normal nang ada perasaan maok ada pasangan. But once I’m there, there’s no turning back. I can’t just suddenly feel like; “Syg, I want to be on my own today.. I should tell my husband I need a whole day for myself and not see him”. My parents would ‘tsk’ at such attitude..Muji mak kamek olahan begiya koh…hahaha..

Couple of times I caught myself quietly thanking Allah that I’m not married…YET… Especially when I drop myself on the comfortable bed, after a long day at work and decide to just skip dinner and sleep early… Tapi dalam kebanyakkan waktunya nang kamek ada perasaan perlunya seorang suami tempat kita bersadu, bermanjak nak..

If I had a husband, I would have to pick myself up and cook, clean and entertain him… I admit that I do enjoy my freedom. I love the feel of doing whatever I want and not have to inform my partner on every single thing…Sifat berdikari ya nang dari kecik sebab kamek tek anak sulung dari 5 orang siblings..

A girlfriend of mine who is the total opposite of me, expects her partner to text her when he leaves the house, when he arrives at his destination, when he’s about to leave for home, when he gets home and basically his whereabouts… Sik kah gerek nya angol message selang sesaat ku madah hauu..haha

Her reason is because she’s worried about his safety. I totally understand about being worried for someone’s safety cause trust me, my long distant boyfriends tends to disappear for few hours..

But in my case I disappear a day w/out any reason just because I left my phone at the corner of my..Lol. Syukur Alhamdulillah cause he understand and put so much trust in me.. Thank you for ur understanding … and sabar to the max on me dear Muhd Hafizzudin.

But when I get a text later on from him, I know he’s safe. But I don’t expect him to text me every few minutes to update on his whereabouts..

Nya pun ada life nya kedirik bah… Sometimes we don’t even inform one another but when we message on the phone at night, I would tell him what I did the whole day and vice versa…

I guess its safe to say I’m not the clingy type… One day it has to change, and that is when a man finally puts a ring on it *pointstoringfinger*. Heee

Right now, I’m living my life fully for me and my family.Few of my girlfriends questioned about my view on relationships. Why the sudden change, why this, why that. After few failed relationships, I’ve given up on fairytales. Boys come and go, thats the truth. To me, the only one who stays is the one who put the ring on it *pointstoringfinger*.

They say things, they promise everything, they paint a beautiful picture of the future with you, but how many are actually true to their words??! Belom ada gik kamek.nemu koh.. Berjanji ndak alah, p lekak ya pandey jadi pelupak..Sik ingat ngan janji nya mpun.. Kusemengat onglaki gya.Worthless..

Some pointed out that I have high expectations when it comes to men…Errr..

Okay, so asking a man to be responsible, to have a steady job with a great income, to provide, support, love and cherish me is over the top?!

Then my dads are Kings! (note; I have an awesome dad..A superhero kind of dad..hehe ).

Now men, put yourself in your girl’s father’s shoes, would you want your daughter to date you? Be honest…I don’t want to be the type of person who is married to her work. Who does nothing but work. But to take my mind off things, I work.

I know marriage is nowhere nearby so I don’t put full concentration on my relationship. Unless we’re bout to get married, only then I will start taking things seriously… Thats when I put aside everything for him. At my age now, theres no such bergerek sakan. Its just, if you want me you gotta think further than that.. Its marriage..

Maybe its fear of getting hurt….
I don’t know. I just don’t want to kick myself hard for putting everything on hold for something that might not last.Things will change eventually.

I might get married next year. Who knows…Amin.. Prince Charming might charm me with his sexy black Audi, pretty grey eyes, dark wavy brown hair, abs of steel, beautiful bank account. haha.. Nang kuat berangan… He might still be on his way… For now, I just go with the flow ..

Bismillahirrahmannirrahim…..

Ya Allah..Ya Tuhanku..Jika pendampingku telah Engkau lahirkan.Gerakan hatinya untuk menujuku ,pertemukanlah kami dalam sebaik-baiknya pertemuan untuk menuju Redha-Mu..Kerana Engkaulah yg berhak atas hati hamba2-Mu..Dan Engkau jua yg kuasa membolak balikannya..

Ya Rabb,bila dia jauh,dekatkanlah.Eratkan hati kami dalam ikatan kerana-Mu ,tautkan hatiku dengan hatinya yang sama-sama mengharap&mendamba sebuah keinginan menuju redha-Mu..Ya Allah…Yang Maha Pecinta Pemilik cinta sejati, Jikalau cintaku kau ciptakan untuk diaTabahkan hatinya..Teguhkan imannya..Tegarkan penantiannya..

Ya Rabb…Sang Pemilik HatiJikalau hatiku KAU ciptakan untuk dia ,Penuhi hatinya dengan Kasih-Mu,Terangi langkahnya dengan Cahaya-Mu ,limpahkan kelapangan dikalbunya dengan kesabaran,temani dia dlm kesepian..Ya Rabb,Tiada tempat ku bersandar Selain pada-Mu,Kutitipkan cintaku pada-Mu untuknya..Kutitipkan sayangku pada-Mu untuknya..Kutitipkan rinduku pada-Mu untuknya..Mekarkan cintaku bersama cintanya..Satukan hidupku & hidupnya dlm Cinta-Mu..

Ya Rabb…Ku yakin bila saatnya sudah menghampiri, Pasti kebahagiaan itu aku dapati.. Mohon beri aku kekuatan dan kesabaran dlm penantianku.. Ya ALLAH.. Kirimkan dia yang dapat membawa kebaikan, Baik bagi duniaku, Akhiratku dan Agamaku.. Agar kami sama-sama berjemaah untuk tetap menuju kejalanMu.. Bimbinglah hati kami , kuatkan hati kami.. Penuhilah dengan Rahmat & kasih sayang-Mu..
Amin ya rabbal alamin

Sekian… Tutup langsir kaler engkodok dan kamek berlalu pergi dengan jalan ala model victoria secret ke dapor molah aik milo panas k manas sa perut berolah tok..

Wasalam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s