How to be my man, ehhh.. Stoph it..

Assalammualaikum..
How to be a Gentleman..
Munn Paham Bisaaa.. Mun sik paham.. Mencikku eh.!!
Usah hampa lagik kitak urang, kakak kembali lagi dengan bulu mata pelesu ada bisik diskodas!! (jenama cindy jer uols).

Sekda kamek ilang siney2 koh nong… Sorry lamak nisik ngupdate n reply email kitak urang, bukan kakak muang batu, sik kakak lupak kitak urg suma koh,Skype, Whatsapp,We Chat pun kakak malas lately koh, nak kol, supan indah kamek kelak, sora kamek kedak Siti Norlija nek tok hoccay, matilahh baruk puberty.. Pa kata kitak urg kol kamek, kitak org ya cokot, kan pernah nak kol kamek, nak alah nunggu kamek jak ngontek dahya alu nganok kakak tok muang batu, torang tek nisik? yahh moha..  malasku, kecik ati kuuuu. tetiba emo. apakahh.?! Bhahaa

Hmmm anyway sik da apa best nak d cerita bah. Kadang2 diva pun menjalani kehidupan insan biasa bah…

Lain lah Neelofa, hidupnya sungguh happening… so the drama…So the vogue the vass..So the cantik sampey Hans Issac pun di nyah begitu saja seperti tiada apa2.. wahhh.. gitu. Padah jak ko mok masok jarum ngorat hans issac sia.. Doh nakk.. bermimpi..
Matilah ada ku kenak saman kak Lofa kak tok eh, hampunnn yer peminat kak Lofa d luar sana… Kamek neutral jer, sik nyokong sapa2 koh, yang pasti kakak tetap bersama kak Jeton. Coba torang diat kak Jeton,
diam syukorrr sabar jaknya koh, sik ferluuu nak bibir-jemoeh-obvious-inject-collagen-tapi-sik-ngakuk-madah-make-lip-balm-dibeli-kawan-dari-oversea (sapa? tatau??) or muka-terit-belukuk-asam-obvious-botox-tapi-sik-ngakuk-madah-aik-semayang-jer (sapa? tatau??). kak eton tetap gojes eau naturel katanya, kelass kak Jeton kiter.. bhahaha
ton-MHAuu tok juak husna, ney tauk benar kata sidak, sik boleh ko speku sidak gia gilak koh,
berdosa besar koh, apa2 pun, ya hak sidak bah. Neway, sungguh pun rambut kak Jeton merah gelongg gitu
jangan salah sangka, kak Jeton bukan make Loreal, wella waima follow me DI TWITTER,
Kak Jeton coma makey inei indestrit jerr, tetap melerts kaler mahogany hoccayy,.
Aihhh… nakpakah kamek pande melelat cita cidak tok tek ho. Neway. aok, pasal cerita kamek gik tek.. How to be my man. eh salah lagik koh.. tersasol kamek koh.. How to be a gentleman ..
drama kamek pun ari marek. Nang bad day kmk marek koh.
tumblr_mqy50kzlhG1qj29d6o1_500
I think a gentleman is someone who holds the comfort of other people above their own. The instinct to do that is inside every good man, I believe.. lols. The rules about opening doors and buying dinner and all of that other “gentleman” stuff is a chess game, especially these days.
If you don’t know, be honest about it.
Some guys tend to understand every single thing that comes out from a woman’s mouth. The fact is, you don’t so don’t go “I understand” to a woman who is probably on PMS cause if you don’t but you say you do, trust me she will make sure YOU DO UNDERSTAND and then you will regret UNDERSTANDING it.
 images
Marek tengah kakak ngerayap rah site nok ready pakey site inspection. Ada lah engineer ensem ya mintak nombor tepon kakak…Suk tergisin la kakak ngerayap lam site tek waima bau sidak indon ya hanyir seperti ikan patin..phuiii. Pergi ke padang nemu gik segerombolan asuk, lemah nya nyawa kakak kohh, ada pertandingan Miss World Asuk kah sitok.??  Tang rami indah sidak tok, terpaksalah kakak berjalan ayu konon kakak tek nisik takut dan merasa tergugat bagey nak leput jantung ngepam dara.. eh darah.. ko nak mati dara..bhahaha.Bukannya asuk tok tauk kakak dah hampir nak pisan sia..Dahla panas terit ya amponnn.. Sidak tuan2 nya tek molah vodo jak sia.. Apakah sidak ngan vodo atau berbuat vodoo?. sak ati dedek.. alu atit alak dedek lekak ya…

Kakya tek. tetiba .. aih, apakah cerita kakak mala jak melelat owh.. Hokay, back to the topic.

People spend too much time finding other people to blame,
too much energy finding excuses for not being what they are capable of being,
and not enough energy putting themselves on the line,
growing out of the past,
and getting on with their lives..
It doesn’t have to be about ‘understanding’, it can be about anything. A girl tells you about something, you don’t have to pretend you know about it. If you don’t, just say that you don’t. Oh! I got a good one after this.
 
Don’t be pretentious.
(attempting to impress by affecting greater importance or merit than is actually possessed kata Google Translate)
BHaha! Be who you are. If the girl doesn’t dig it, then move on to the next girl. Along the strings of girls, you will eventually find one who adores every single thing about you, even if you talk loud. Ok, here’s a situation;
 
A friend of mine needed to make a quick stop at her usual make up counter. She knows what she wants and might take her a minute or two. Or an hour. So she asked her boyfriend if he wanted to go or if he could just drop her off while she goes in and buy her stuff and get out. He said ok. I went along with them by the way because I wanted to get stuff for myself too. He didn’t wait in the car, so we parked the car and he came along with us. Throughout the whole time he was whining, complaining, making remarks about girls and shopping. Dude, if you hate shopping then just fucking say so. Do you think its nice to make people feel bad? The shitty part is, he doesn’t really mind, he just like to ‘pretend’ to be ‘all-male’ like and hate shopping. Hell, I know a lot of  ‘all-male’ men who doesn’t mind carrying all the bags when their women shop. Do you want to know whats sexy? A man who doesn’t complain but the smallest things like these. They understand a woman has to get her stuff, they volunteer to help, they carry the bags and they don’t complain about a single thing.
Kakya tek koh.. ada gik kakya ya tek.. bersambong koh. ekekeke

Boom boom boom, gotta get-that
Boom boom boom, gotta get that

Boom boom boom, now
Boom boom boom, now
Boom boom pow
Boom boom pow

I like that boom boom pow
Them chickens jackin’ my style
They try copy my swagger


Taukkoh, tengah kakak bejalan ayu menuju ke area belakang padang ya tek kaki kakak tersadong koh, apa koatan mata nangga asuk jaharu ya tek… Dikit gik kakak nak gugok tersembam menyembah bumi … rupanya kakak melantak kayu dipacak si itam nak molah line rah padang ya… Nang jahanam sekalian alam koh..Malu kakak ko dek. Bila kakak angkat palak nangga sekeliling ada rami mata merelip merati kakak molah show di sia.. Jaharuu juak eh.  Ehhh belukuk juak asuk ya… mundak betol jalan ku. sakkkk atiiiii… Kakak tek dengan otak yang berhubung terus eksen Sujud Syukur.. boleh???

Balit Site opis, alu ngempas dirik atas kerusi malas… nikam palak atas bantal. sak atiii. pa jak kejadian drama aritok. tapi LommMm, LoMm abis koh dek. Nisik lamak kakya… Kakak nengar bunyi tetak perek di luar bilit rehat site opis kakak ya.. Jaharuuu duhal Engineer hensem ya tek ada nangga kakak sujud syukor sia tek.. Makkkkk
Okay lah.. Kisah sadis akak ya tek sik dapat dicerita dalam entry kedirik koh, Hakak supan dek non.. Yalah cerita hakak tunggang tebalit tok. Bhahahaa.. K lah.. Nak nutup How to be my man lok.. LommM.. Agik maok.
But if you really don’t like shopping, tell her that. Tell me too so I know NOT to date you.. Penting tok koh..!
 
Don’t pretend you’re not interested when you’re actually interested. Don’t pretend to be a dick when you’re actually a nice guy.
Entry terhenti di sini kerana Boss kakak udah nyelin kakak. Nya nunggu kakak molah report ri marek.. Huhh.. Meli iphone6+ pun loba boss ya.. Kakak makey iPhone 5S pon sekda loba gia.. Mencikkkkkkkkkk….!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s